THERMIDOR

istorijska geopolitička simulacija

Zanima Vas savremena politička i bezbednosna situacija Korejskog poluostrva i želite da naučite više o regionalnim bezbednosnim izazovima Severoistočne Azije? Razmišljali ste kako bi Korejsko poluostrvo izgledalo da vi predvodite jednu od istočnoazijskig država, donoseći odluke o vođenju politike i ekonomije, braneći svoje pozicije na pregovaračkom stolu ili na bojnom polju? Želite da se stavite u poziciju kreatora spoljne politike, diplomate, ministra finansija ili vojnog stratega? Voleli bi ste da produbite svoje poznavanje savremenih međunarodnih odnosa i učestvujete u njihovom simuliranju? Ovo i mnogo više od toga može vam se ostvariti prijavom za Termidor Kongres – Korejska Kriza 2018.

PRIJAVE ZA TERMIDOR KONGRES – KOREJSKA KRIZA SU OTVORENE
trajanje prijavljivanja: 10. decembar - 20. decembar


Kongres će biti održan od 22. i 23. decembra, u svečanoj sali u ulici Gavrila Principa broj 18. Svečano otvaranje, uvodno predavanje i upoznavanje sa mehanizmima simulacije biće održano prvog dana simulacije.

CENA UČEŠĆA – 499 dinara po učesniku

Specijalna ponuda – zajednička prijava – na svaka tri učesnika koja se zajednički prijave, četvrta osoba može besplatno da učestvuje

Prijavom su pokriveni:
  • tehnički troškovi simulacije
  • osveženja tokom trajanja kongresa
  • nacionalna obeležja svake od predstavljenih država
  • prateći materijali

Način prijave za Termidor Kongres – Korejska Kriza 2018:
Da bi ste se prijavili, popunite prijavni formular OVDE. Nakon što primimo Vaš popunjeni formular bićete obavešteni o registraciji Vaše prijave. Vremenski ranije pristiglim prijavama će biti dat prioritet. Po potvrdi Vaše prijave, dobićete detaljna uputstva o načinu plaćanja naknade za Termidor. Nakon uspešno izvršene prijave, svakom učesniku će biti dodeljena uloga prema preferencijama i biće prosleđeni pripremni materijali za pripremu učešća u Kongresu – Korejska Kriza 2018.

Radujemo se vašem dolasku!